HATAY / İSKENDERUN - Yakup Bozatlı Anadolu Lisesi

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi, 9. 10. 11. ve 12. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Örnek Haftalık Ders Çalışma Programları hazırladı.

Şbt

Şubat 2024 Sorumluluk Sınavları Programında Güncelleme Yapıldı.

Şbt

Okulumuz Erkek Futsal Takımı, final grubunda önemli bir galibiyet elde etti.

Şbt

Okulumuz öğrencileri "Sevdalım Hayat" adlı şiir dinletisinde birbirinden güzel şiirleri seslendirdi.

Öğrencimizin başarısıyla gururlandık.

Şbt

GEA Arama Kurtarma Ekibi 06 Şubat Depremlerinin 1.Yıl Dönümünde yeniden İskenderun’da,

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönemi yarın (05 Şubat 2024) başlayacak. Öğretmen ve Öğrenciler iki haftalık tatilin ardından yarın ders başı yapacak.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Karne Töreni Karne, Belge ve Ödüllerin Takdimiyle gerçekleştirildi.

Ock

GREEN TECHNOLOGY "Change the Future"  adlı projemiz Ulusal Kalite Etiketi ardından Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazandı.

Ock

Okulumuz Erkek Futsal Takımı Final Gruplarına Kalmayı Başardı.

Ock

Okulumuz Erkek Futsal Takımı bir galibyet daha elde etti.

Ock

Öğrencilerimiz Okul Müdür Yardımcısı Hüseyin OĞUL gözetiminde Mehmetçiğimizi ziyaret etti.

Ock

Okulumuz Erkek Futsal takımı ilçemizde düzenlenen turnuvaya galibiyetle başladı.

Ara

İnternette Çocuk İstismarına Karşı Bilinçleniyoruz

Ara

Okulumuz öğrencilerinden Hüseyin BİLGİN, Motocross Yarışması'nda Türkiye Beşincisi oldu.