HATAY / İSKENDERUN - Yakup Bozatlı Anadolu Lisesi

Nis

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan öğrencilerin Türk dilini iyi kullanmalarını ve düşünce dünyalarını geliştirmeyi amaçlayan “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” nin okulumuzda gerçekleştirilen nisan ayı faaliyetleri tamamlandı.

Nis

Öğrencilerimiz "23 Nisan'da Engelli Çocuklarımızı Ziyaret Ediyoruz" sosyal sorumluk projesi kapsamında İskenderun Belediyesi Kedi Barınağını ziyaret etti.

Nis

T.B.M.M.'nin açılışının 104. Yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Nis

“Clean Water Living Nature” adlı eTwinning projemiz kapsamında sorumlu öğretmen ve öğrencilerimiz çalışmalarına devam ediyor.

Nis

Öğrencilerimiz Okul Müdür Yardımcımız Hüseyin OĞUL gözetiminde Mehmetçiğimizi ziyaret etti.

Mrt

Öğrencilerimize örnek ve erdemli davranışlar kazandırmak amacıyla Değerler Kulübü tarafından Onur Kurulu ve Okul İdaresi ile birlikte yürütülen "Ayın Öğrencisi" faaliyeti kapsamında Mart Ayının öğrencisi belirlendi.

Mrt

Öğrencimiz Eysa Naz SÖNMEZ, İskenderun İlçe Genelinde Yapılan Liseler Arası Resim Yarışması'nda ikinci oldu.

Mrt

Türk ve Dünya tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109.Yıl Dönümü’nü gururla kutluyor, aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla yad ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimize örnek ve erdemli davranışlar kazandırmak amacıyla Değerler Kulübü tarafından Onur Kurulu ve Okul İdaresi ile birlikte yürütülen "Ayın Öğrencisi" faaliyeti kapsamında Şubat Ayının öğrencisi belirlendi.

Öğrencilerimiz, şehitlerimizi unutmadı.

Mrt

Okulumuzda İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü (12 Mart) münasebetiyle anma programı yapıldı.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde okulumuzdaki kadın öğretmenlerimizin "8 Mart Kadınlar Günü'nü" kutladık.

Mrt

Öğrencilerimiz Kütüphane Kulübü danışman öğretmenleri eşliğinde İskenderun Teknik Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi, 9. 10. 11. ve 12. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Örnek Haftalık Ders Çalışma Programları hazırladı.

Şbt

Şubat 2024 Sorumluluk Sınavları Programında Güncelleme Yapıldı.